Зачекайте...

Харчові технології ВМ 15 / БМ 0

Інститут хімії та хімічних технологій. Магістр. заочна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Брезгіна М. Ю. 127.370 92.570 34.80
2
Онуфрак К. О. 127.320 91.720 35.60
3
Меньків О. П. 125.790 88.590 37.20
4
Федорів Л. М. 125.710 92.110 33.60
5
Шеремета Я. С. 124.160 92.960 31.20
6
Білан О. С. 123.190 87.190 36.00
7
Волошин Ю. В. 122.970 88.570 34.40
8
Слив`як У. О. 121.790 88.590 33.20
9
Паньків Ю. І. 120.890 90.090 30.80
10
Ковалик О. В. 120.480 86.880 33.60
11
Таланчук Х. В. 117.500 87.100 30.40
12
Бука Л. П. 116.260 88.260 28.00
13
Тарасюк О. В. 114.560 83.360 31.20
14
Хрящевська А. В. 113.740 78.940 34.80
15
Кушнір Н. С. 112.490 77.690 34.80
16
Білозір П. І. 100.310 73.510 26.80
17
Проць Д. П. 100.010 74.810 25.20
18
Калінчик І. В. 92.810 74.810 18.00
19
Гайошко Т. О. 91.180 58.380 32.80
20
Петрина Л. В. 90.700 76.700 14.00
21
Жебрацький Р. В. 84.550 84.550
22
Сташук А. М. 80.800 66.400 14.40
23
Орищин С. Ю. 80.100 60.100 20.00
24
Підгородецька Н. І. 71.250 71.250