Зачекайте...

Харчові технології ВМ 50 / БМ 20

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Мисько Г. П. + 18.600 8.600 10.00
2
Колодій А. І. + 23.800 10.800 13.00
3
Колодій М. І. + 23.100 11.100 12.00
4
Притула Х. М. + 22.200 10.200 12.00
5
Васурчак А. Р. + 22.200 9.200 13.00
6
Банах Є. А. + 22.100 9.100 13.00
7
Сорочинський О. І. + 22.000 9.000 13.00
8
Вдович О. В. + 22.000 10.000 12.00
9
Мошовська М. Г. + 21.800 9.800 12.00
10
Лесів А. Р. + 21.400 7.400 14.00
11
Борейчук В. С. + 21.200 9.200 12.00
12
Левценюк Л. В. + 21.200 9.200 12.00
13
Загорська І. О. + 21.200 10.200 11.00
14
Кіт М. Б. + 21.000 7.000 14.00
15
Телещак Б. А. + 20.600 6.600 14.00
16
Шеремета І. А. + 20.000 10.000 10.00
17
Гонтар О. І. + 20.000 5.000 15.00
18
Чіхрай В. І. + 19.300 10.300 9.00
19
Бабій О. В. + 18.800 9.800 9.00
20
Оліярник Є. В. + 18.100 9.100 9.00
21
Оринич В. М. + 18.000 9.000 9.00
22
Макарик Ю. І. + 17.400 8.400 9.00
23
Груник С. Я. + 17.100 8.100 9.00
24
Оніщенко Н. І. + 17.100 8.100 9.00
25
Нестор М. Ю. + 16.900 7.900 9.00
26
Леськів М. М. + 16.600 7.600 9.00
27
Нанівська С. Р. + 15.600 7.600 8.00
28
Зайшла О. І. + 15.200 7.200 8.00
29
Вненк М. Я. + 14.800 6.800 8.00
30
Романюк В. І. + 14.800 6.800 8.00