Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2016Львівська областьЛьвівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій

Харчові технології ВМ 50 / БМ 20

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Баховська С. М. + 27.300 10.300 17.00
2
Цвігун М. Б. + 21.700 9.700 12.00
3
Москаль Д. П. + 20.400 9.400 11.00
4
Садовський Р. М. + 20.300 9.300 11.00
5
Герус Ю. М. + 20.100 9.100 11.00
6
Михайлова В. В. + 20.100 8.100 12.00
7
Дуда Ю. А. + 20.100 7.100 13.00
8
Дідик Ю. В. + 19.900 8.900 11.00
9
Крегель Ю. І. + 19.900 6.900 13.00
10
Войтанович О. М. + 19.600 7.600 12.00
11
Гаврилюк В. О. + 19.600 7.600 12.00
12
Чемерис Ю. О. + 18.800 9.800 9.00
13
Геворкян А. І. + 18.700 9.700 9.00
14
Каленовська А. А. + 17.600 9.600 8.00
15
Ілів Р. Р. + 17.500 8.500 9.00
16
Попович Т. Б. + 17.100 8.100 9.00
17
Польовий М. В. + 16.200 8.200 8.00
18
Крупей О. М. + 15.800 6.800 9.00
19
Блащак М. Р. + 15.800 7.800 8.00
20
Білий Ю. Р. + 15.600 7.600 8.00
21
Кушнір М. М. + 15.300 7.300 8.00
22
Наголяк О. Р. + 13.800 5.800 8.00