Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2016Львівська областьЛьвівський коледж м'ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій

Харчові технології ВМ 50 / БМ 15

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Кашана Н. А. + 26.400 10.400 16.00
2
Мулярчик І. М. + 24.950 9.950 15.00
3
Гавришко Н. М. + 23.900 10.900 13.00
4
Сута О. В. + 23.500 8.500 15.00
5
Лилик Г. І. + 23.400 9.400 14.00
6
Холявка О. Р. + 20.900 7.900 13.00
7
Ващук О. М. + 20.500 8.500 12.00
8
Русин С. Б. + 20.300 9.300 11.00
9
Тютюнник О. А. + 19.600 5.600 14.00
10
Бартошевська І. А. + 19.300 8.300 11.00
11
Барабах Н. Р. + 19.300 5.300 14.00
12
Бойчук М. П. + 19.300 5.300 14.00
13
Краковецька О. А. + 19.100 8.100 11.00
14
Мокра А. Р. + 19.000 9.000 10.00
15
Хамик С. М. + 18.910 9.910 9.00
16
Суранович М. В. + 16.100 8.100 8.00
17
Лазор І. І. + 14.400 5.400 9.00
18
Бук Н. І. 18.800 8.800 10.00
19
Блащак М. Р. 16.800 7.800 9.00
20
Воробель М. І. 15.950 7.950 8.00