Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2016Львівська областьЛьвівський коледж м'ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій

Харчові технології ВМ 60 / БМ 18

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Палик Н. А. + 21.600 8.600 13.00
2
Зіньків В. В. + 21.400 8.400 13.00
3
Пальона О. М. + 21.400 8.400 13.00
4
Михаць М. В. + 20.730 8.730 12.00
5
Пешко І. Р. + 20.500 7.500 13.00
6
Куропась М. О. + 19.700 7.700 12.00
7
Лозинська І. А. + 19.600 7.600 12.00
8
Білас Р. Ю. + 19.500 7.500 12.00
9
Шемелинець Я. С. + 18.900 8.900 10.00
10
Вахула С. С. + 18.900 7.900 11.00
11
Фірман Н. І. + 18.600 6.600 12.00
12
Муха С. Р. + 18.300 4.300 14.00
13
Янів І. А. + 18.000 6.000 12.00
14
Фабіян М. М. + 17.900 7.900 10.00
15
Дідич Б. Ю. + 17.600 6.600 11.00
16
Струсінський Н. Ю. + 17.500 7.500 10.00
17
Шахотська В. Є. + 16.900 7.900 9.00
18
Клімчак Р. О. + 16.900 7.900 9.00
19
Ламах Ю. Ю. + 15.800 7.800 8.00
20
Музика Н. С. + 15.700 6.700 9.00
21
Макар`єв В. С. + 14.400 6.400 8.00