Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2016Львівська областьЛьвівський коледж м'ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій

Харчові технології ВМ 60 / БМ 17

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Смолінський Т. Б. + 19.500 7.500 12.00
2
Батейко А. І. + 19.000 8.000 11.00
3
Дацишин Т. Є. + 18.600 7.600 11.00
4
Муханова Х. Р. + 18.300 7.300 11.00
5
Пальчинська Н. І. + 18.300 7.300 11.00
6
Музика М. С. + 18.200 5.200 13.00
7
Кирпан Л. Я. + 18.000 7.000 11.00
8
Сичак І. І. + 17.800 7.800 10.00
9
Конюшенко М. О. + 17.700 7.700 10.00
10
Держило І. Ф. + 17.400 8.400 9.00
11
Дідух І. Я. + 17.100 7.100 10.00
12
Лема О. І. + 17.100 7.100 10.00
13
Стойко Х. І. + 16.900 8.900 8.00
14
Коцан В. М. + 16.800 8.800 8.00
15
Онищук Б. В. + 16.500 8.500 8.00
16
Дутко Н. А. + 14.600 6.600 8.00
17
Жируха С. Я. + 13.500 5.500 8.00
18
Олександренко Б. Т. 15.800 7.800 8.00
19
Логущак О. Т. 15.600 7.600 8.00