Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2016Львівська областьЛьвівський коледж м'ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій

Харчові технології ВМ 50 / БМ 20

Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання). денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Конюшенко Н. О. + 80.000 0.000 80.00
2
Сорока М. Д. + 70.000 0.000 70.00
3
Байдюк А. І. + 68.000 0.000 68.00
4
Лема В. І. + 64.000 0.000 64.00
5
Мартинова Н. С. + 64.000 0.000 64.00
6
Гвоздецька О. О. + 63.000 0.000 63.00
7
Чавкін Д. В. + 63.000 0.000 63.00
8
Козловський А. З. + 63.000 0.000 63.00
9
Драбик Р. М. + 53.000 0.000 53.00
10
Петликівський Т. Ю. + 51.000 0.000 51.00
11
Горячева О. О. + 50.000 0.000 50.00
12
Сакун В. Ю. + 48.000 0.000 48.00
13
Пришляк В. В. + 45.000 0.000 45.00
14
Кіракосян Д. В. + 38.000 0.000 38.00
15
Кретович О. І. + 38.000 0.000 38.00
16
Лакус І. Ю. + 33.000 0.000 33.00
17
Охримович І. А. + 33.000 0.000 33.00
18
Дячишин О. М. + 31.000 0.000 31.00
19
Цегинька В. О. + 30.000 0.000 30.00
20
Процишин У. Б. + 30.000 0.000 30.00