Зачекайте...

Харчові технології ВМ 25 / БМ 0

Спеціаліст. заочна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Мартинишин А. І. + 199.000 75.000 124.00
2
Голубка Є. П. + 194.000 74.000 120.00
3
Крашевська С. І. + 194.000 75.000 119.00
4
Луцюк Н. В. + 193.000 78.000 115.00
5
Савчак М. І. + 191.000 77.000 114.00
6
Стецишин О. С. + 190.000 79.000 111.00
7
Сидорчук-Мельник І. В. + 188.000 73.000 115.00
8
Романишин М. Б. + 183.000 75.000 108.00
9
Радчук О. В. + 180.000 72.000 108.00