Зачекайте...

харчові технології та інженерія ВМ 10 / БМ 7

Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства. Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс). денна форма.
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Артеменко С. В. + 9.200 4.200 5.00
2
Осадчий А. О. + 8.550 3.550 5.00
3
Запопадний А. Е. + 8.330 3.830 4.50
4
Цисар І. В. + 7.960 3.960 4.00
5
Бадюл В. О. + 7.880 3.880 4.00
6
Болгарчук В. В. + 7.710 3.710 4.00
7
Савельєв П. С. + 6.710 3.710 3.00
8
Рубашна В. В. 7.840 3.840 4.00
9
Сідак О. О. 4.940 4.940
10
Кравчук В. В. 4.940 4.940
11
Плотян Г. В. 4.770 4.770
12
Пахолюк В. В. 4.760 4.760
13
Волощук Н. А. 4.500 4.500
14
Колоскова І. О. 4.460 4.460
15
Гошев Д. І. 4.370 4.370
16
Ткаченко А. А. 4.330 4.330
17
Балан С. О. 4.260 4.260
18
Моцна А. Р. 4.170 4.170
19
Драгоморецька Я. С. 3.760 3.760