Зачекайте...

Харчові технології ВМ 20 / БМ 8

Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу. Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 2 роки). денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Баландіна Є. О. + 9.970 4.970 5.00
2
Шкабура Г. В. + 9.910 4.910 5.00
3
Донець А. О. + 9.600 4.600 5.00
4
Осіпов М. А. + 9.600 4.600 5.00
5
Черноусов В. С. + 9.550 4.550 5.00
6
Прозоровський М. М. + 9.140 4.140 5.00
7
Ялова В. В. + 8.940 4.940 4.00
8
Глинська Я. В. + 8.920 4.920 4.00
9
Хатунцев Р. В. + 8.500 4.000 4.50
10
Федів А. М. + 8.400 4.400 4.00
11
Романова О. В. + 8.110 4.110 4.00
12
Галат М. В. + 8.100 4.100 4.00
13
Костіцина Д. О. + 8.000 4.000 4.00
14
Монастирський А. С. + 7.950 3.950 4.00
15
Федоркан Д. А. + 7.750 3.750 4.00
16
Антинескул В. С. + 7.500 3.500 4.00
17
Гільчук А. А. + 7.380 3.380 4.00
18
Парван Г. Г. + 7.100 4.100 3.00
19
Кіров С. І. + 7.050 3.050 4.00
20
Сокольцов В. В. + 6.820 3.820 3.00
21
Хохолуш П. М. 4.580 4.580
22
Баліка В. С. 4.530 4.530
23
Прокопенко Ю. С. 4.500 4.500
24
Шарадзе В. Т. 4.480 4.480
25
Гензель Г. О. 4.380 4.380
26
Волох К. Г. 4.300 4.300
27
Балтян В. В. 4.300 4.300
28
Варбанець М. В. 4.190 4.190
29
Віжин В. В. 4.100 4.100
30
Кіріце І. О. 4.100 4.100
31
Хазова Г. С. 4.100 4.100
32
Слюсар О. Р. 4.100 4.100
33
Діденко Н. О. 4.100 4.100
34
Колодяжний В. В. 4.090 4.090
35
Протосавіцька Є. М. 4.050 4.050
36
Волонтьор К. А. 3.800 3.800
37
Сандуляк Г. О. 3.710 3.710
38
Якубова А. В. 3.430 3.430
39
Пономарьов А. А. 3.050 3.050