Зачекайте...

Харчові технології ВМ 30 / БМ 7

Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства. Спеціаліст. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Магда М. Є. 8.940 4.440 4.50
2
Косенко В. А. 8.610 4.110 4.50
3
Демидова Д. С. 8.570 4.070 4.50
4
Янішогло О. М. 8.520 4.020 4.50
5
Сорокін І. С. 8.190 4.190 4.00
6
Бесаєва Х. М. 8.050 4.050 4.00
7
Жакішева Р. С. 7.700 3.700 4.00
8
Михайлов О. М. 7.170 3.170 4.00
9
Костенко А. Л. 7.140 3.640 3.50
10
Ганєв А. С. 6.640 3.140 3.50
11
Нікульча О. В. 6.600 3.100 3.50
12
Дімова Ю. Д. 4.050 4.050
13
Бондар М. В. 3.690 3.690
14
Акулова Н. О. 3.620 3.620