Зачекайте...

Харчові технології ВМ 30 / БМ 4

Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства. Спеціаліст. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки молока
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Дрозд Є. С. 9.330 4.330 5.00
2
Мамінтова К. О. 9.180 4.180 5.00
3
Парахонич В. Я. 8.150 4.150 4.00
4
Довганич О. С. 7.630 4.130 3.50
5
Челак А. П. 7.130 3.630 3.50
6
Коваль А. В. 6.800 3.300 3.50
7
Бахталовська А. С. 6.550 3.050 3.50
8
Мусік О. М. 6.530 3.530 3.00
9
Віндиш В. В. 6.500 3.500 3.00
10
Форостяний О. В. 6.230 3.230 3.00