Зачекайте...

Харчові технології ВМ 45 / БМ 7

Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства. Магістр. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки молока
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Рамазашвілі Г. Р. 12.480 4.480 8.00
2
Копійко А. В. 12.430 4.430 8.00
3
Дрозд Є. С. 12.330 4.330 8.00
4
Гончарук Я. А. 12.280 4.280 8.00
5
Мамінтова К. О. 12.180 4.180 8.00
6
Парахонич В. Я. 11.150 4.150 7.00
7
Довганич О. С. 10.630 4.130 6.50
8
Мусік О. М. 3.530 3.530
9
Віндиш В. В. 3.500 3.500
10
Форостяний О. В. 3.230 3.230
11
Бахталовська А. С. 3.050 3.050