Зачекайте...

Харчові технології ВМ 20 / БМ 0

Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства. Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 2 роки). заочна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Велічко В. А. + 9.980 4.980 5.00
2
Гудзенко О. С. + 9.730 4.730 5.00
3
Костіоглу В. В. + 9.470 4.470 5.00
4
Тріколіч І. І. + 9.200 4.200 5.00
5
Романюк М. О. + 8.350 3.850 4.50
6
Рукас І. І. + 8.310 3.810 4.50
7
Тищенко А. С. + 8.260 4.260 4.00
8
Кириліна А. П. + 8.200 4.200 4.00
9
Тукусер А. П. + 8.130 4.130 4.00
10
Попович К. С. + 8.110 4.110 4.00
11
Осташко С. Г. + 8.100 4.100 4.00
12
Маковейченко Д. Ю. + 8.070 4.070 4.00
13
Сініка Д. С. + 8.060 4.060 4.00
14
Древаль Н. П. + 8.040 4.040 4.00
15
Коченко О. І. + 8.030 4.030 4.00
16
Ульян О. О. + 8.000 4.000 4.00
17
Рубашна В. В. + 7.840 3.840 4.00
18
Хотінець О. С. + 7.830 3.330 4.50
19
Драгоморецька Я. С. + 7.760 3.760 4.00
20
Волощук Н. А. 7.500 4.500 3.00
21
Друмова О. В. + 7.350 3.350 4.00
22
Безбах С. О. 6.940 3.940 3.00
23
Горбаченко Р. Ю. + 6.940 3.940 3.00
24
Кравчук В. В. 4.940 4.940
25
Моцна А. Р. 4.170 4.170
26
Паладій Є. О. + 4.000 4.000
27
Бадюл В. О. 3.880 3.880
28
Герасименко А. Ю. 3.500 0.000 3.50