Зачекайте...

Харчові технології ВМ 20 / БМ 0

Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу. Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 2 роки). заочна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Дамаскіна В. І. 5.000 5.000
2
Каланда В. В. 4.960 4.960
3
Матвєєв М. Є. + 4.830 4.830
4
Корчинська О. В. 4.800 4.800
5
Шарадзе В. Т. 4.480 4.480
6
Юхимчук М. П. 4.380 4.380
7
Вахницька Г. О. 4.300 4.300
8
Волох К. Г. 4.300 4.300
9
Бондаренко Н. О. 4.280 4.280
10
Сєрова Г. Г. 4.170 4.170
11
Кириченко Л. О. 4.140 4.140
12
Бєлобородько Г. Б. 4.100 4.100
13
Білялов М. Р. 4.080 4.080
14
Гвоздьова І. В. 4.000 4.000
15
Данилюк О. В. 3.980 3.980
16
Андреєва І. О. 3.940 3.940
17
Рибак О. П. 3.910 3.910
18
Маленкова А. Ю. 3.900 3.900
19
Кохан А. О. 3.880 3.880
20
П`ятківська А. І. 3.830 3.830
21
Деркач Є. С. 3.600 3.600
22
Удовенко А. О. 3.440 3.440
23
Руденко К. О. 3.270 3.270
24
Турковська В. С. 3.130 3.130