Зачекайте...

Харчові технології ВМ 20 / БМ 0

Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства. Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки). заочна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Кожокар К. О. 5.000 5.000
2
Бабич М. В. 4.920 4.920
3
Тульчак Ю. О. + 4.770 4.770
4
Патюк Н. В. + 4.570 4.570
5
Федів А. М. 4.400 4.400
6
Легецька Л. О. + 4.220 4.220
7
Чоботар Л. О. 4.200 4.200
8
Сокольницький В. Р. 3.980 3.980
9
Кавтя Д. А. + 3.940 3.940
10
Макогонюк А. Р. + 3.860 3.860
11
Карапетян А. А. + 3.780 3.780
12
Філонова К. С. + 3.000 3.000