Зачекайте...

Харчові технології ВМ 25 / БМ 0

Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства. Спеціаліст. заочна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання та переробки водних біоресурсів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Щерблюк А. М. 8.290 3.790 4.50
2
Ломтатідзе А. О. 6.580 3.080 3.50
3
Сорочан В. П. 6.520 3.520 3.00
4
Самуренко С. В. 6.480 3.480 3.00
5
Кравченко Д. А. 6.480 3.480 3.00
6
Старков С. С. 6.440 3.440 3.00