Зачекайте...

Харчові технології ВМ 25 / БМ 0

Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства. Спеціаліст. заочна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Жакішева Р. С. 7.700 3.700 4.00
2
Лагута О. І. 7.300 3.300 4.00
3
Михайлов О. М. 7.170 3.170 4.00
4
Костенко А. Л. 7.140 3.640 3.50
5
Нікульча О. В. 6.600 3.100 3.50
6
Кірчук С. Г. 6.420 3.420 3.00
7
Малахов А. О. 6.280 3.280 3.00
8
Марукян Г. М. 4.050 4.050
9
Горопай Т. Л. 3.860 3.860
10
Лисенко С. П. 3.710 3.710