Зачекайте...

Харчові технології ВМ 15 / БМ 3

Факультет технології вина та нанобіотехнологій. Магістр. заочна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Король В. О. 12.140 4.340 0.8 7.00
2
Соболєва Г. С. 11.800 4.800 7.00
3
Гнатенко І. І. 11.690 4.340 0.35 7.00
4
Кулаков Г. В. 11.500 3.500 8.00
5
Стоцька А. П. 11.420 4.270 0.15 7.00
6
Асанбаєва К. Ю. 11.110 4.110 7.00
7
Кобушкіна Г. С. 11.000 4.000 7.00
8
Фурдін Н. В. 10.750 3.750 7.00
9
Біла А. В. 10.710 3.710 7.00
10
Лисенко А. І. 10.550 4.550 6.00
11
Мельник А. О. 10.240 4.240 6.00
12
Толмачевська М. О. 10.100 3.600 6.50
13
Глемейда В. І. 10.070 3.570 6.50
14
Бахтєєва О. М. 9.920 3.420 6.50
15
Перелі М. В. 9.400 3.400 6.00
16
Поросюк К. М. 9.300 3.300 6.00
17
Недосєка О. С. 6.000 0.000 6.00