Зачекайте...

Харчові технології ВМ 25 / БМ 15

Технологічне відділення. Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Тихончик А. В. + 27.700 9.700 18.00
2
Швицов Д. Ю. + 23.600 7.600 16.00
3
Грема В. С. + 23.300 8.300 15.00
4
Єфременкова Д. Д. + 22.400 9.400 13.00
5
Дучинська Т. В. + 22.000 8.000 14.00
6
Коломацька Д. О. + 21.500 8.500 13.00
7
Ганшина К. С. + 20.900 6.900 14.00
8
Затула Ю. О. + 20.600 9.600 11.00
9
Раздорожна А. М. + 20.300 8.300 12.00
10
Кадовський І. В. + 19.900 7.900 12.00
11
Нестерова О. О. + 19.600 8.600 11.00
12
Конюшенко В. В. + 19.500 8.500 11.00
13
Колесніченко Я. О. + 19.100 5.100 14.00
14
Георгінова Г. П. + 18.600 7.600 11.00
15
Осадча В. О. + 17.500 6.500 11.00
16
Соловова О. В. + 16.700 5.700 11.00
17
Мураховська А. С. 19.600 7.600 12.00
18
Байдикова О. І. 17.700 6.700 11.00
19
Концева О. О. 14.800 6.800 8.00
20
Мороз А. В. 14.000 5.000 9.00
21
Куликова А. О. 8.400 8.400
22
Камбур К. О. 7.500 7.500
23
Ігнатенко О. М. 7.400 7.400
24
Шварьова А. І. 5.600 5.600