Зачекайте...

Харчові технології ВМ 25 / БМ 15

Технологічне відділення. Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Складан В. Ю. + 25.600 9.600 16.00
2
Кривенко К. О. + 24.500 7.500 17.00
3
Каса А. О. + 23.700 8.700 15.00
4
Юшин Д. А. + 22.400 8.400 14.00
5
Гроза А. О. + 21.900 9.900 12.00
6
Бажак М. С. + 20.200 6.200 14.00
7
Коваленко А. А. + 20.100 6.100 14.00
8
Сілоч І. Р. + 20.000 8.000 12.00
9
Коцюруба В. В. + 19.900 8.900 11.00
10
Ярмола А. О. + 19.900 7.900 12.00
11
Панашенко Н. О. + 19.900 8.900 11.00
12
Бойчук В. С. + 19.700 8.700 11.00
13
Неткачев І. О. + 19.500 6.500 13.00
14
Канцир А. І. + 19.300 8.300 11.00
15
Медніков М. М. + 17.600 8.600 9.00
16
Хартюк Л. Я. + 17.300 7.300 10.00
17
Іорганжі К. М. + 16.400 6.400 10.00
18
Дерев`янченко В. В. + 14.900 5.900 9.00
19
Нестерук В. В. + 13.800 4.800 9.00
20
Пенчев В. С. + 13.700 5.700 8.00
21
Бабак Л. Б. + 12.800 4.800 8.00
22
Концева О. О. 14.800 6.800 8.00
23
Юдін І. Г. 14.100 6.100 8.00
24
Мороз А. В. 14.000 5.000 9.00
25
Бабенко С. І. 12.500 3.500 9.00
26
Камбур К. О. 7.500 7.500
27
Макарова В. В. 6.900 6.900