Зачекайте...

Харчові технології ВМ 30 / БМ 10

Технологічне. Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс). заочна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Настасюк Ю. А. + 19.700 9.700 10.00
2
Паламарчук А. В. + 19.600 9.600 10.00
3
Ткаченко О. О. + 18.200 10.200 8.00
4
Браславець В. В. + 18.000 10.000 8.00
5
Чумаченко Я. О. + 17.600 9.600 8.00
6
Скоропад М. М. + 16.800 8.800 8.00
7
Марчук Т. С. + 16.300 8.300 8.00
8
Безносюк Д. С. + 16.200 8.200 8.00
9
Агафонов В. Ф. + 15.900 7.900 8.00
10
Ілатовський А. В. + 15.680 7.680 8.00
11
Трубаченко М. Ю. 15.620 7.620 8.00
12
Гонтаренко Г. В. 15.400 7.400 8.00
13
Трищенко Д. В. 15.000 7.000 8.00
14
Леліков Р. О. 14.000 8.000 6.00
15
Юдицька І. І. 13.400 7.400 6.00