Зачекайте...

Харчові технології ВМ 65 / БМ 9

Факультет харчових технологій. Спеціаліст. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Рапута П. В. + 12.264 4.264 8.00
2
Лук`яненко Ю. І. + 10.740 3.740 7.00
3
Бабич О. В. + 10.306 3.306 7.00
4
Зайцева І. Ю. + 10.296 3.296 7.00
5
Гришин Ф. Г. + 10.289 3.289 7.00
6
Курбет О. Ю. + 10.111 3.111 7.00
7
Руднєва Ю. І. + 9.470 3.470 6.00
8
Рускевич О. М. + 9.074 3.074 6.00
9
Ровенських А. В. + 9.063 3.063 6.00