Зачекайте...

Харчові технології ВМ 60 / БМ 20

технологічне відділення. Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Новосад О. О. + 18.800 8.800 10.00
2
Лавська А. Ю. + 16.900 8.900 8.00
3
Пелехата М. М. + 26.900 9.900 17.00
4
Каленчук Т. О. + 23.800 10.800 13.00
5
Барабаш П. О. + 22.800 9.800 13.00
6
Покотило Ю. В. + 22.800 7.800 15.00
7
Маринюк Ю. М. + 22.300 10.300 12.00
8
Герман А. М. + 21.500 9.500 12.00
9
Пшедзял Г. П. + 21.400 10.400 11.00
10
Малишева К. Є. + 20.800 6.800 14.00
11
Сидорук Б. О. + 20.700 8.700 12.00
12
Лемешов Ю. А. + 20.400 6.400 14.00
13
Дунаєва О. І. + 20.100 10.100 10.00
14
Романюк А. В. + 19.500 8.500 11.00
15
Вишневський С. М. + 18.300 6.300 12.00
16
Яковишина О. О. + 18.000 9.000 9.00
17
Катушинська А. Є. + 17.800 8.800 9.00
18
Чоп`як А. А. + 17.000 7.000 10.00
19
Ковальчук А. О. + 16.000 8.000 8.00
20
Заїка І. В. + 15.400 5.400 10.00
21
Мельничук О. Г. + 15.300 7.300 8.00
22
Шевцова О. В. + 14.800 6.800 8.00
23
Дроговоз В. А. + 14.600 6.600 8.00
24
Посидюк К. В. + 14.500 6.500 8.00