Зачекайте...

Харчові технології ВМ 30 / БМ 0

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології. Виробництво харчової продукції, експертиза якості
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Скіпор Г. І. + 32.300 11.300 21.00
2
Драганюк Л. М. + 27.900 9.900 18.00
3
Сонік С. М. + 25.300 10.300 15.00
4
Думанська А. М. + 24.800 8.800 16.00
5
Лисак А. В. + 24.500 9.500 15.00
6
Ватаман М. М. + 24.400 10.400 14.00
7
Денисюк Д. І. + 24.400 9.400 15.00
8
Михальчук Д. А. + 23.800 7.800 16.00
9
Мінтенко І. І. + 21.600 8.600 13.00
10
Сажин Д. Я. + 21.400 9.400 12.00
11
Бічер К. А. + 21.300 7.300 14.00
12
Федюк О. П. + 21.000 9.000 12.00
13
Карпенко Н. С. + 19.900 7.900 12.00
14
Бойда І. А. + 19.600 8.600 11.00
15
Кузменюк А. В. + 19.000 8.000 11.00
16
Ковтун О. Р. + 18.600 6.600 12.00
17
Павлюк В. П. + 18.600 6.600 12.00
18
Кулаков В. А. + 18.500 6.500 12.00
19
Гуцуляк Д. І. + 18.200 8.200 10.00
20
Проданюк О. М. + 17.600 6.600 11.00
21
Івашко В. І. + 17.200 7.200 10.00
22
Ібрагімова Я. Т. + 16.500 6.500 10.00
23
Пентелейчук А. Р. 22.100 9.100 13.00
24
Сафроній М. А. 17.900 5.900 12.00
25
Флореску П. М. 10.600 10.600
26
Моставчук А. В. 7.200 7.200
27
Зільонка І. І. 6.400 6.400