Зачекайте...

Харчові технології ВМ 110 / БМ 25

Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. Бакалавр. денна форма.

Середні бали інших конкурсних списків (в межах спеціальності: мін., сер., макс.) та середній бал даної спеціальності.

129.9

141.2

155.5

 
 
 
144.6
Дата Макс. кіл. бюдж. місць Всього заяв Заяв за день Конкурс на бюджет Сер. бал заяв
2016-07-31 25 483 + 0 19.32 144.421
2016-07-28 25 483 + 37 19.32 144.421
2016-07-27 25 446 + 23 17.84 144.611
2016-07-26 25 423 + 21 16.92 144.827
2016-07-25 25 402 + 19 16.08 144.997
2016-07-24 25 383 + 14 15.32 144.961
2016-07-23 25 369 + 20 14.76 144.763
2016-07-22 25 349 + 27 13.96 144.787
2016-07-21 25 322 + 38 12.88 144.985
2016-07-20 25 284 + 78 11.36 144.957
2016-07-18 25 206 + 150 8.24 144.693
2016-07-16 25 56 + 0 2.24 147.827