Зачекайте...

Харчові технології ВМ 25 / БМ 0

Товарознавчо-комерційний факультет. Бакалавр. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія продукції ресторанного бізнесу

Середні бали інших конкурсних списків (в межах спеціальності: мін., сер., макс.) та середній бал даної спеціальності.

128.9

141.2

157.3

 
 
 
0
Дата Макс. кіл. бюдж. місць Всього заяв Заяв за день Конкурс на бюджет Сер. бал заяв
2016-07-31 0 40 + 0 0 0.000
2016-07-28 0 40 + 4 0 0.000
2016-07-27 0 36 + 5 0 0.000
2016-07-26 0 31 + 4 0 0.000
2016-07-25 0 27 + 0 0 0.000
2016-07-24 0 27 + 2 0 0.000
2016-07-23 0 25 + 2 0 0.000
2016-07-22 0 23 + 5 0 0.000
2016-07-21 0 18 + 0 0 0.000
2016-07-20 0 18 + 5 0 0.000
2016-07-18 0 13 + 5 0 0.000
2016-07-16 0 8 + 0 0 0.000