Зачекайте...

Харчові технології ВМ 50 / БМ 21

Бакалавр. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія оздоровчого та профілактичного харчування

Середні бали інших конкурсних списків (в межах спеціальності: мін., сер., макс.) та середній бал даної спеціальності.

128.2

141.3

157.9

 
 
 
152
Дата Макс. кіл. бюдж. місць Всього заяв Заяв за день Конкурс на бюджет Сер. бал заяв
2016-07-31 21 160 + 0 7.62 151.189
2016-07-28 21 160 + 14 7.62 151.189
2016-07-27 21 146 + 9 6.95 151.521
2016-07-26 21 137 + 9 6.52 151.515
2016-07-25 21 128 + 0 6.1 150.869
2016-07-24 21 128 + 8 6.1 150.869
2016-07-23 21 120 + 6 5.71 150.485
2016-07-22 21 114 + 27 5.43 150.727
2016-07-21 21 87 + 28 4.14 150.700
2016-07-20 21 59 + 26 2.81 152.025
2016-07-18 21 33 + 22 1.57 154.012
2016-07-16 21 11 + 1 0.52 155.436
2016-07-15 21 10 + 0 0.48 154.970