Зачекайте...

Харчові технології ВМ 150 / БМ 80

Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу. Бакалавр. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія

Середні бали інших конкурсних списків (в межах спеціальності: мін., сер., макс.) та середній бал даної спеціальності.

116.4

140.4

158.5

 
 
 
137.9
Дата Макс. кіл. бюдж. місць Всього заяв Заяв за день Конкурс на бюджет Сер. бал заяв
2016-07-31 80 499 + 0 6.24 141.972
2016-07-28 80 499 + 11 6.24 141.972
2016-07-27 80 488 + 27 6.1 141.703
2016-07-26 80 461 + 12 5.76 141.573
2016-07-25 80 449 + 15 5.61 141.366
2016-07-24 80 434 + 12 5.43 141.405
2016-07-23 80 422 + 20 5.28 141.410
2016-07-22 80 402 + 25 5.03 140.954
2016-07-21 80 377 + 46 4.71 140.620
2016-07-20 80 331 + 69 4.14 140.082
2016-07-18 80 262 + 155 3.28 139.770
2016-07-16 80 107 + 3 1.34 137.940
2016-07-15 80 104 + 0 1.3 137.913