Зачекайте...

Харчові технології ВМ 225 / БМ 40

Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства. Бакалавр. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія

Середні бали інших конкурсних списків (в межах спеціальності: мін., сер., макс.) та середній бал даної спеціальності.

128.4

141.1

155.8

 
 
 
144.2
Дата Макс. кіл. бюдж. місць Всього заяв Заяв за день Конкурс на бюджет Сер. бал заяв
2016-07-31 40 235 + 0 5.88 144.175
2016-07-28 40 235 + 19 5.88 144.175
2016-07-27 40 216 + 13 5.4 145.271
2016-07-26 40 203 + 6 5.08 145.153
2016-07-25 40 197 + 8 4.93 145.226
2016-07-24 40 189 + 9 4.73 145.024
2016-07-23 40 180 + 10 4.5 144.830
2016-07-22 40 170 + 7 4.25 144.664
2016-07-21 40 163 + 28 4.08 144.302
2016-07-20 40 135 + 23 3.38 144.963
2016-07-18 40 112 + 57 2.8 144.984
2016-07-16 40 55 + 0 1.38 143.977
2016-07-15 40 55 + 0 1.38 143.977