Зачекайте...

Харчові технології ВМ 185 / БМ 52

Факультет технології вина та нанобіотехнологій. Бакалавр. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія

Середні бали інших конкурсних списків (в межах спеціальності: мін., сер., макс.) та середній бал даної спеціальності.

128.9

141.1

157.6

 
 
 
140.7
Дата Макс. кіл. бюдж. місць Всього заяв Заяв за день Конкурс на бюджет Сер. бал заяв
2016-07-31 52 326 + 0 6.27 141.286
2016-07-28 52 326 + 10 6.27 141.286
2016-07-27 52 316 + 19 6.08 141.094
2016-07-26 52 297 + 11 5.71 140.952
2016-07-25 52 286 + 13 5.5 140.825
2016-07-24 52 273 + 8 5.25 140.956
2016-07-23 52 265 + 17 5.1 141.013
2016-07-22 52 248 + 22 4.77 141.014
2016-07-21 52 226 + 33 4.35 140.651
2016-07-20 52 193 + 30 3.71 140.194
2016-07-18 52 163 + 81 3.13 140.241
2016-07-16 52 82 + 1 1.58 139.138
2016-07-15 52 81 + 0 1.56 139.255