Зачекайте...

Харчові технології ВМ 50 / БМ 16

Факультет харчових технологій та сфери обслуговування. Бакалавр. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчових продуктів, харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції

Середні бали інших конкурсних списків (в межах спеціальності: мін., сер., макс.) та середній бал даної спеціальності.

116.4

140.4

158.5

 
 
 
137.2
Дата Макс. кіл. бюдж. місць Всього заяв Заяв за день Конкурс на бюджет Сер. бал заяв
2016-07-31 16 66 + 0 4.13 138.671
2016-07-28 16 66 + 2 4.13 138.671
2016-07-27 16 64 + 2 4 139.052
2016-07-26 16 62 + 5 3.88 139.281
2016-07-25 16 57 + 3 3.56 138.352
2016-07-24 16 54 + 7 3.38 138.675
2016-07-23 16 47 + 9 2.94 138.401
2016-07-22 16 38 + 2 2.38 138.209
2016-07-21 16 36 + 5 2.25 138.588
2016-07-20 16 31 + 11 1.94 140.173
2016-07-18 16 20 + 13 1.25 140.178
2016-07-16 16 7 + 0 0.44 137.171
2016-07-15 16 7 + 0 0.44 137.171