РКЕПК
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | О | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Харчові технології / Виробництво харчової продукції Заочне відділення |
0 | 30 | 0 | 0 |
Українська мова та література 0.4 Істор. Україн. або Мат. або Біол. або Геог. 0.5 |
М
|
Облік і оподаткування / Бухгалтерський облік Заочне відділення |
2 | 20 | 0 | 1 |
Українська мова та література 0.4 Геог. або Істор. Україн. або Біол. або Мат. 0.5 |
М
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Товарознавство та комерційна діяльність Заочне відділення |
3 | 50 | 0 | 3 |
Українська мова та література 0.4 Мат. або Геог. або Істор. Україн. або Біол. 0.5 |
М
|
Фінанси, банківська справа та страхування / Фінанси і кредит Заочне відділення |
4 | 60 | 0 | 3 |
Українська мова та література 0.4 Істор. Україн. або Мат. або Біол. або Геог. 0.5 |
М
|
Готельно-ресторанна справа / Ресторанне обслуговування Заочне відділення |
11 | 30 | 0 | 2 |
Українська мова та література 0.4 Істор. Україн. або Мат. або Біол. або Геог. 0.5 |