Зачекайте...
ОКР Напрям К ВМ БМ О Предмети
М
Маркетинг / маркетинг на ринку товарів та послуг
18 30 15 18
Математика 1
Українська мова 1
М
Харчові технології / Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
15 25 15 15
Українська мова 1
Математика 1
М
Готельно-ресторанна справа / Фахівець з готельного обслуговування
0 15 0 0
Українська мова 1
Математика 1
М
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / товарознавець-комерсант
22 60 20 22
Математика 1
Українська мова 1
М
Харчові технології / Технік-технолог з технології харчування
37 43 20 37
Математика 1
Українська мова 1
М
Готельно-ресторанна справа / Адміністратор (господар) залу
15 25 10 15
Українська мова 1
Математика 1
М
маркетингова діяльність, маркетингової діяльності 1 0 0 0
Українська мова та література 0.4
Історія України або Математика 0.5
М
виробництво харчової продукції, технік-технолог 1 0 0 1
Українська мова та література 0.4
Математика або Історія України 0.5
М
Готельне обслуговування, Фахівець з готельного обслуговування 0 0 0 0
Українська мова та література 0.4
Географія або Історія України 0.5
М
Готельно-ресторанна справа / Фахівець з готельного обслуговування
6 15 5 6
Українська мова та література 0.4
Історія України або Географія 0.5
М
виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів 0 0 0 0
Українська мова та література 0.4
Історія України або Біологія 0.5
М
товарознавство та комерційна діяльність, товарознавець-комерсант 0 0 0 0
Українська мова та література 0.4
Математика або Історія України 0.5
М
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / товарознавець-комерсант
22 38 20 22
Українська мова та література 0.4
Математика або Історія України 0.5
М
Харчові технології / Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських та харчоконцентратів
8 15 7 8
Українська мова та література 0.4
Історія України або Біологія 0.5
М
Харчові технології / Технік-технолог з технології харчування
20 20 20 20
Українська мова та література 0.4
Історія України або Математика 0.5
М
Ресторанне обслуговування, Адміністратор (господар) залу 1 0 0 0
Українська мова та література 0.4
Історія України або Біологія 0.5
М2
Харчові технології / Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
3 10 3 3
Фаховий іспит 1
М2
Харчові технології / Технік-технолог з технології харчування
12 12 5 12
Фаховий іспит 1
М2
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / товарознавець-комерсант
0 2 0 0
Фаховий іспит 1
М2
Готельно-ресторанна справа / Адміністратор (господар) залу
0 5 0 0
Фаховий іспит 1