Зачекайте...

Харчові технології ВМ 25 / БМ 15

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Чепіль Х. І. + 24.400 10.400 14.00
2
Надюк Р. О. + 21.900 7.900 14.00
3
Бабій Ю. І. + 21.700 8.700 13.00
4
Корнутяк М. В. + 21.700 8.700 13.00
5
Люшняк В. О. + 21.500 8.500 13.00
6
Дембіцька А. Д. + 21.200 9.200 12.00
7
Іваночко О. М. + 20.900 8.900 12.00
8
Середа О. Р. + 20.800 8.800 12.00
9
Микулишин В. В. + 20.500 6.500 14.00
10
Дерецький І. Г. + 20.000 6.000 14.00
11
Пошелок Ю. С. + 19.700 6.700 13.00
12
Капічовська І. І. + 19.500 7.500 12.00
13
Сеник М. Б. + 19.500 8.500 11.00
14
Маліченко О. І. + 19.200 7.200 12.00
15
Ферлеївська Н. І. + 18.100 8.100 10.00