Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 90 / БМ НЕВІДОМО

Волинський коледж Національного університету харчових технологій • Молодший спеціаліст • денна форма • 2р 5м
Подано заяв: 7
Зараховано: 7
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Артищук І. В. 400.000 До наказу (бюджет) Фах. вип. ХТ 116.00
Україн. мов. 125.00
Сер. бал док. про освіт. 159.00
РK: 1.02
CK: —
+
2
Веремчук А. В. 394.000 До наказу (бюджет) Фах. вип. ХТ 128.00
Україн. мов. 100.00
Сер. бал док. про освіт. 166.00
РK: 1.02
CK: —
+
3
Демчук А. М. 387.000 До наказу (контракт) Фах. вип. ХТ 128.00
Україн. мов. 100.00
Сер. бал док. про освіт. 159.00
РK: 1.02
CK: —
+
4
Любімов О. С. 374.000 До наказу (контракт) Фах. вип. ХТ 116.00
Україн. мов. 100.00
Сер. бал док. про освіт. 158.00
РK: 1.02
CK: —
+
5
Ципко Н. В. 371.000 До наказу (контракт) Фах. вип. ХТ 108.00
Україн. мов. 100.00
Сер. бал док. про освіт. 163.00
РK: 1.02
CK: —
+
6
Гунчик Б. І. 363.000 До наказу (контракт) Фах. вип. ХТ 112.00
Україн. мов. 100.00
Сер. бал док. про освіт. 151.00
РK: 1.02
CK: —
+
7
Кревська О. М. 356.000 До наказу (контракт) Фах. вип. ХТ 116.00
Україн. мов. 100.00
Сер. бал док. про освіт. 140.00
РK: 1.02
CK: —
+