Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 5 / БМ НЕВІДОМО

Факультет харчових технологій та біотехнології • Магістр • денна форма • 1р 4м
Подано заяв: 9
Зараховано: 5
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Янович В. Р. 136.000 До наказу (бюджет) Фах. іспит 88.00
Іноз. мов. 41.00
Сер. бал док. про освіт. 7.00
РK: 1.01
CK: —
+
2
Майхер І. І. 132.500 До наказу (бюджет) Фах. іспит 90.00
Іноз. мов. 34.00
Сер. бал док. про освіт. 8.50
РK: 1.01
CK: —
+
3
Дудніков М. С. 114.000 До наказу (контракт) Фах. іспит 70.00
Іноз. мов. 37.00
Сер. бал док. про освіт. 7.00
РK: 1.01
CK: —
+
4
Худинець І. С. 107.000 До наказу (контракт) Фах. іспит 55.00
Іноз. мов. 42.00
Сер. бал док. про освіт. 10.00
РK: 1.01
CK: —
+
5
Мерзун О. В. 103.000 До наказу (контракт) Фах. іспит 59.00
Іноз. мов. 35.00
Сер. бал док. про освіт. 9.00
РK: 1.01
CK: —
+
6
Цехан Д. А. 88.100 Допущено Фах. іспит 56.00
Іноз. мов. 25.00
Сер. бал док. про освіт. 7.10
РK: 1.01
CK: —
7
Русакович І. А. 81.000 Допущено Фах. іспит 38.00
Іноз. мов. 34.00
Сер. бал док. про освіт. 9.00
РK: 1.01
CK: —
8
Гаврилюк С. І. 72.000 Допущено Фах. іспит 40.00
Іноз. мов. 25.00
Сер. бал док. про освіт. 7.00
РK: 1.01
CK: —
9
Ліпар Р. Р. 41.000 Зареєстровано Фах. іспит 0.00
Іноз. мов. 31.00
Сер. бал док. про освіт. 10.00
РK: 1.01
CK: —