Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 23 / БМ НЕМАЄ

Факультет туризму, готельної та ресторанної справи • Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м
Подано заяв: 7
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Уляк І. Б. 50.000 Зареєстровано Вступ. фах. вип. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 50.00
РK: 1.01
CK: —
2
Николишин Х. В. 50.000 Зареєстровано Вступ. фах. вип. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 50.00
РK: 1.01
CK: —
3
Василова А. С. 45.200 Зареєстровано Вступ. фах. вип. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 45.20
РK: 1.01
CK: —
4
Михалко Р. Б. 42.000 Зареєстровано Вступ. фах. вип. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 42.00
РK: 1.01
CK: —
+
5
Мазуркевич М. Є. 40.000 Зареєстровано Вступ. фах. вип. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 40.00
РK: 1.01
CK: —
6
Білоус Т. Р. 33.000 Зареєстровано Вступ. фах. вип. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 33.00
РK: 1.01
CK: —
7
Войтович Д. І. 31.000 Зареєстровано Вступ. фах. вип. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 31.00
РK: 1.01
CK: —