Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 0 / БМ НЕВІДОМО
№ | ПІБ | П | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Коеф. | КВ | Д |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Грицина Є. Б. | — | 9.500 | Зареєстровано |
Україн. мов. 0.00 Фах. вступ. вип. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 9.50 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
2
|
Демянчук Д. А. | — | 8.800 | Зареєстровано |
Україн. мов. 0.00 Фах. вступ. вип. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 8.80 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
3
|
Мушинський М. П. | — | 8.600 | Зареєстровано |
Україн. мов. 0.00 Фах. вступ. вип. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 8.60 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
4
|
Поліщук Л. В. | — | 8.200 | Зареєстровано |
Україн. мов. 0.00 Фах. вступ. вип. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 8.20 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
5
|
Веремій Т. В. | — | 7.200 | Зареєстровано |
Україн. мов. 0.00 Фах. вступ. вип. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 7.20 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
6
|
Сидорчук М. М. | — | 6.900 | Зареєстровано |
Україн. мов. 0.00 Фах. вступ. вип. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 6.90 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
7
|
Авєрін А. В. | — | 6.700 | Зареєстровано |
Україн. мов. 0.00 Фах. вступ. вип. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 6.70 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
8
|
Гапонюк Ю. М. | — | 6.200 | Зареєстровано |
Україн. мов. 0.00 Фах. вступ. вип. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 6.20 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
9
|
Комлєв Д. С. | — | 6.200 | Зареєстровано |
Україн. мов. 0.00 Фах. вступ. вип. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 6.20 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
10
|
Миронюк С. І. | — | 5.700 | Зареєстровано |
Україн. мов. 0.00 Фах. вступ. вип. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 5.70 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
11
|
Татаренко Д. Ю. | — | 5.700 | Зареєстровано |
Україн. мов. 0.00 Фах. вступ. вип. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 5.70 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
12
|
Завадський В. О. | — | 5.700 | Зареєстровано |
Україн. мов. 0.00 Фах. вступ. вип. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 5.70 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |
13
|
Плясун А. М. | — | 4.800 | Зареєстровано |
Україн. мов. 0.00 Фах. вступ. вип. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 4.80 |
РK: 1.02 CK: — |
— | — |