Готельно-ресторанна справа ВМ 30 / БМ НЕМАЄ
№ | ПІБ | П | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Коеф. | КВ | Д |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Фастівський Г. В. | — | 181.000 | До наказу (контракт) |
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 186.00 Істор. Україн. (ЗНО) 170.00 Іноз. мов. (ЗНО) 186.00 Сер. бал док. про освіт. 10.40 |
РK: 1.00 CK: — |
— | + |
2
|
Нечипоренко І. В. | — | 160.900 | Допущено |
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 159.00 Істор. Україн. (ЗНО) 160.00 Іноз. мов. (ЗНО) 156.00 Сер. бал док. про освіт. 10.40 |
РK: 1.00 CK: — |
— | — |
3
|
Чідомере Д. -. | — | 143.400 | Допущено |
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 158.00 Істор. Україн. (ЗНО) 119.00 Геог. (ЗНО) 139.00 Сер. бал док. про освіт. 10.60 |
РK: 1.00 CK: — |
— | — |
4
|
Мозуль В. А. | — | 139.100 | До наказу (контракт) |
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 127.00 Істор. Україн. (ЗНО) 145.00 Геог. (ЗНО) 139.00 Сер. бал док. про освіт. 7.80 |
РK: 1.00 CK: — |
— | + |
5
|
Билик К. А. | — | 139.026 | Допущено |
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 167.00 Істор. Україн. (ЗНО) 108.00 Іноз. мов. (ЗНО) 121.00 Сер. бал док. про освіт. 9.50 |
РK: 1.00 CK: 1,02 |
— | — |
6
|
Шиндель О. К. | — | 130.100 | Допущено |
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 138.00 Істор. Україн. (ЗНО) 128.00 Геог. (ЗНО) 116.00 Сер. бал док. про освіт. 7.50 |
РK: 1.00 CK: — |
— | — |
7
|
Остапчук Д. А. | — | 127.700 | Допущено |
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 132.00 Істор. Україн. (ЗНО) 111.00 Іноз. мов. (ЗНО) 127.00 Сер. бал док. про освіт. 8.70 |
РK: 1.00 CK: — |
— | — |
8
|
Колесник К. П. | — | 125.700 | Допущено |
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 121.00 Істор. Україн. (ЗНО) 120.00 Геог. (ЗНО) 122.00 Сер. бал док. про освіт. 8.80 |
РK: 1.00 CK: — |
— | — |
9
|
Ракова Д. О. | — | 118.830 | До наказу (контракт) |
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 118.00 Істор. Україн. (ЗНО) 103.00 Геог. (ЗНО) 117.00 Сер. бал док. про освіт. 7.10 |
РK: 1.00 CK: 1,02 |
— | + |
10
|
Анацька Є. В. | — | 116.400 | Допущено |
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 121.00 Істор. Україн. (ЗНО) 105.00 Геог. (ЗНО) 111.00 Сер. бал док. про освіт. 7.30 |
РK: 1.00 CK: — |
— | — |