Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 116 / БМ НЕМАЄ

Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології • Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 3р 0м
Подано заяв: 10
Рекомендовано: 2Зараховано: 6
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Берсан О. Д. 8.553 Рекомендовано (контракт) Спів. 4.00
Сер. бал док. про освіт. 4.553
РK: 1.02
CK: —
2
Діневська І. Г. 8.044 До наказу (контракт) Спів. 4.00
Сер. бал док. про освіт. 4.044
РK: 1.02
CK: —
+
3
Червак О. П. 7.988 До наказу (контракт) Спів. 4.00
Сер. бал док. про освіт. 3.988
РK: 1.02
CK: —
+
4
Медведєв О. В. 7.794 Рекомендовано (контракт) Спів. 4.00
Сер. бал док. про освіт. 3.794
РK: 1.02
CK: —
5
Гуменюк П. М. 7.730 До наказу (контракт) Спів. 4.00
Сер. бал док. про освіт. 3.73
РK: 1.02
CK: —
+
6
Присенко Г. С. 7.479 До наказу (контракт) Спів. 4.00
Сер. бал док. про освіт. 3.479
РK: 1.02
CK: —
+
7
Демеха Л. І. 7.428 До наказу (контракт) Спів. 4.00
Сер. бал док. про освіт. 3.428
РK: 1.02
CK: —
+
8
Лефтор М. А. 6.404 До наказу (контракт) Спів. 3.00
Сер. бал док. про освіт. 3.404
РK: 1.02
CK: —
+
9
Пернатій А. В. 4.130 Зареєстровано Спів. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 4.13
РK: 1.02
CK: —
10
Леонова В. О. 3.428 Зареєстровано Спів. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 3.428
РK: 1.02
CK: —