Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 75 / БМ НЕВІДОМО

Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології • Магістр • заочна форма • 1р 3м
Подано заяв: 8
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Федорченко О. В. 4.214 Зареєстровано Тес. за фах. 0.00
Іноз. мов. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 4.214
Спів. 0.00
РK: 1.02
CK: —
2
Кириленко А. А. 3.930 Зареєстровано Тес. за фах. 0.00
Іноз. мов. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 3.93
Спів. 0.00
РK: 1.02
CK: —
3
Дудченко Ю. М. 3.760 Зареєстровано Тес. за фах. 0.00
Іноз. мов. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 3.76
Спів. 0.00
РK: 1.02
CK: —
4
Лежнєва Т. М. 3.517 Зареєстровано Тес. за фах. 0.00
Іноз. мов. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 3.517
Спів. 0.00
РK: 1.02
CK: —
5
Перепелиця Б. В. 3.478 Зареєстровано Тес. за фах. 0.00
Іноз. мов. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 3.478
Спів. 0.00
РK: 1.02
CK: —
6
Вайлова-Коваль К. О. 3.437 Зареєстровано Тес. за фах. 0.00
Іноз. мов. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 3.437
Спів. 0.00
РK: 1.02
CK: —
7
Ісаєнко А. С. 3.185 Зареєстровано Тес. за фах. 0.00
Іноз. мов. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 3.185
Спів. 0.00
РK: 1.02
CK: —
8
Булеца Ю. Ю. 3.153 Зареєстровано Тес. за фах. 0.00
Іноз. мов. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 3.153
Спів. 0.00
РK: 1.02
CK: —