Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

харчові технології та інженерія ВМ 146 / БМ НЕВІДОМО

Факультет технології вина та туристичного бізнесу • Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 1р 10м
Подано заяв: 3
Зараховано: 1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Попова О. Є. 8.920 Зареєстровано Фах. вип. 4.00
Сер. бал док. про освіт. 4.92
РK: 1.01
CK: —
2
Гнатовський Є. О. 7.600 До наказу (контракт) Фах. вип. 4.00
Сер. бал док. про освіт. 3.60
РK: 1.01
CK: —
+
3
Ошовська О. Ю. 4.770 Зареєстровано Фах. вип. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 4.77
РK: 1.01
CK: —