Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 15 / БМ НЕВІДОМО
| № | ПІБ | П | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Коеф. | КВ | Д | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 
                             1 
                                                     | 
                        Шпак В. О. | — | 169.100 | До наказу (бюджет) | 
                            Україн. мов. та літ. 170.00 Біол. 171.00 Сер. бал док. про освіт. 7.40  | 
                        
                            РK: 1.02 CK: —  | 
                        
                            Квота 1: + | 
                        + | 
| 
                             2 
                                                     | 
                        Стратула В. В. | — | 139.000 | До наказу (бюджет) | 
                            Україн. мов. та літ. 130.00 Біол. 143.00 Сер. бал док. про освіт. 4.90  | 
                        
                            РK: 1.02 CK: —  | 
                        
                            Квота 1: + | 
                        + |