Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 15 / БМ НЕВІДОМО
№ | ПІБ | П | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Коеф. | КВ | Д |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Шпак В. О. | — | 169.100 | До наказу (бюджет) |
Україн. мов. та літ. 170.00 Біол. 171.00 Сер. бал док. про освіт. 7.40 |
РK: 1.02 CK: — |
Квота 1: + |
+ |
2
|
Стратула В. В. | — | 139.000 | До наказу (бюджет) |
Україн. мов. та літ. 130.00 Біол. 143.00 Сер. бал док. про освіт. 4.90 |
РK: 1.02 CK: — |
Квота 1: + |
+ |