Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 0 / БМ НЕВІДОМО
№ | ПІБ | П | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Коеф. | КВ | Д |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Марчак А. В. | — | 0.750 | Зареєстровано |
Фах. вип. 0.00 Україн. мов. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 7.50 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |
2
|
Якім С. О. | — | 0.740 | Зареєстровано |
Фах. вип. 0.00 Україн. мов. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 7.40 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |
3
|
Шелюх Д. В. | — | 0.590 | Зареєстровано |
Фах. вип. 0.00 Україн. мов. 0.00 Сер. бал док. про освіт. 5.90 |
РK: 1.02 CK: — |
— | + |