Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2017Одеська областьОдеський технічний коледж Одеської національної академії харчових технологій
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Технології легкої промисловості ВМ 14 / БМ НЕВІДОМО

Технологічне • Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 10м
Подано заяв: 12
Зараховано: 5
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Биканова А. О. 479.000 До наказу (бюджет) Біол. (ЗНО) 151.00
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 158.00
Сер. бал док. про освіт. 9.00
РK: 1.01
CK: —
+
2
Алдабаєва Ю. С. 477.000 Допущено Біол. (ЗНО) 158.00
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 154.00
Сер. бал док. про освіт. 8.50
РK: 1.01
CK: —
3
Козадаєва В. В. 461.000 Допущено Біол. (ЗНО) 142.00
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 152.00
Сер. бал док. про освіт. 8.70
РK: 1.01
CK: —
4
Яковук Н. І. 455.000 До наказу (бюджет) Істор. Україн. (ЗНО) 150.00
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 136.00
Сер. бал док. про освіт. 8.90
РK: 1.01
CK: —
+
5
Гаврилов А. Л. 435.000 До наказу (бюджет) Мат. (ЗНО) 131.00
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 146.00
Сер. бал док. про освіт. 7.80
РK: 1.01
CK: —
+
6
Петрова О. І. 423.000 До наказу (бюджет) Мат. (ЗНО) 107.00
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 148.00
Сер. бал док. про освіт. 8.80
РK: 1.01
CK: —
+
7
Франько О. С. 413.000 Допущено Біол. (ЗНО) 127.00
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 129.00
Сер. бал док. про освіт. 7.70
РK: 1.01
CK: —
8
Баліцька В. Е. 413.000 Допущено Істор. Україн. (ЗНО) 131.00
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 129.00
Сер. бал док. про освіт. 7.30
РK: 1.01
CK: —
9
Бушняк С. В. 401.000 Допущено Біол. (ЗНО) 136.00
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 115.00
Сер. бал док. про освіт. 7.00
РK: 1.01
CK: —
10
Зубкова М. В. 369.000 До наказу (контракт) Біол. (ЗНО) 100.00
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 115.00
Сер. бал док. про освіт. 7.40
РK: 1.01
CK: —
+
11
Саріогло Д. П. 367.000 Допущено Істор. Україн. (ЗНО) 100.00
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 117.00
Сер. бал док. про освіт. 7.00
РK: 1.01
CK: —
12
Васильєва Г. О. 322.000 Допущено Біол. (ЗНО) 103.00
Україн. мов. та літ. (ЗНО) 109.00
Сер. бал док. про освіт. 3.00
РK: 1.01
CK: —