Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Готельно-ресторанна справа ВМ 6 / БМ НЕМАЄ

Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 3р 7м
Подано заяв: 7
Зараховано: 6
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Земляна А. С. 90.950 До наказу (контракт) Фах. вип. 90.00
Сер. бал док. про освіт. 99.50
РK: 1.02
CK: —
+
2
Сердюк О. І. 80.500 До наказу (контракт) Фах. вип. 80.00
Сер. бал док. про освіт. 85.00
РK: 1.02
CK: —
+
3
Перун Є. М. 79.440 До наказу (контракт) Фах. вип. 80.00
Сер. бал док. про освіт. 74.40
РK: 1.02
CK: —
+
4
Нестеренко Д. В. 78.680 До наказу (контракт) Фах. вип. 78.00
Сер. бал док. про освіт. 84.80
РK: 1.02
CK: —
+
5
Шкіль Р. В. 78.500 До наказу (контракт) Фах. вип. 78.00
Сер. бал док. про освіт. 83.00
РK: 1.02
CK: —
+
6
Логвин А. С. 74.200 До наказу (контракт) Фах. вип. 75.00
Сер. бал док. про освіт. 67.00
РK: 1.02
CK: —
+
7
Оберемок Т. Ю. 7.600 Зареєстровано Фах. вип. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 76.00
РK: 1.02
CK: —
+