Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Готельно-ресторанна справа ВМ 10 / БМ НЕМАЄ

Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 7м
Подано заяв: 2
Зараховано: 1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Рожко І. Ю. 74.000 До наказу (контракт) Фах. вип. 72.00
Сер. бал док. про освіт. 92.00
РK: 1.02
CK: —
+
2
Лівшук А. Р. 8.160 Зареєстровано Фах. вип. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 81.60
РK: 1.02
CK: —
+