Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Туризм ВМ 2 / БМ НЕМАЄ

Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 3р 7м
Подано заяв: 3
Зараховано: 3
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Струкова М. В. 79.780 До наказу (контракт) Фах. вип. 80.00
Сер. бал док. про освіт. 77.80
РK: 1.02
CK: —
+
2
П`явка К. А. 79.200 До наказу (контракт) Фах. вип. 80.00
Сер. бал док. про освіт. 72.00
РK: 1.02
CK: —
+
3
Кулик-Куличенко К. Л. 78.880 До наказу (контракт) Фах. вип. 80.00
Сер. бал док. про освіт. 68.80
РK: 1.02
CK: —
+