Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Туризм ВМ 5 / БМ НЕМАЄ

Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Магістр • заочна форма • 1р 10м
Подано заяв: 5
Зараховано: 5
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Блажко А. І. 83.510 До наказу (контракт) Іноз. мов. 88.00
Фах. вип. 82.00
Сер. бал док. про освіт. 69.10
Дод. вступ. вип. (Географія) 90.00
РK: 1.02
CK: —
+
2
Савченко Я. М. 80.500 До наказу (контракт) Іноз. мов. 85.00
Фах. вип. 80.00
Сер. бал док. про освіт. 75.00
Дод. вступ. вип. (Географія) 80.00
РK: 1.02
CK: —
+
3
Хобта О. А. 80.000 До наказу (контракт) Іноз. мов. 85.00
Фах. вип. 80.00
Сер. бал док. про освіт. 70.00
Дод. вступ. вип. (Географія) 80.00
РK: 1.02
CK: —
+
4
Авраменко А. Ю. 79.100 До наказу (контракт) Іноз. мов. 85.00
Фах. вип. 80.00
Сер. бал док. про освіт. 71.00
Дод. вступ. вип. (Географія) 75.00
РK: 1.02
CK: —
+
5
Чепіжна Ю. В. 76.500 До наказу (контракт) Іноз. мов. 85.00
Фах. вип. 75.00
Сер. бал док. про освіт. 60.00
Дод. вступ. вип. (Географія) 80.00
РK: 1.02
CK: —
+